Medicinhåndteringskursus

Medicinhåndteringskursus


Hvem har brug for et medicinhåndteringskursus?


Er du hesteejer?
Hvis din hest ikke er udtaget af konsum, skal du enten have arbejdet med produktionsdyr i mere end 6 mdr. fuldtid før 2007 – eller have et medicinhåndteringskursus, for at du selv må give din hest medicin til efterbehandling (fx antibiotika, smertestillende eller ormekur).


Er du kaninejer?
Kaniner har pr. definition status som produktionsdyr og derfor gælder de samme regler for dig som kaninejer, hvis du selv skal efterbehandle med fx. smertestillende medicin.


Vi afholder løbende medicinhåndteringskursus og det forløber således:


Kurset består af 2 dele.
· Teoretisk del der er webbaseret og som skal være gennemført og bestået inden del 2. (Mindre PowerPoint oplæg og efterfølgende “multiple choice” opgave efter hvert oplæg.)
Denne del vil du få adgang til ca. 1 uge før den praktiske del.
Når den teoretiske del er gennemført og bestået, får du et kursusbevis tilsendt, som du skal medbringe til den praktiske del af kurset.
· En praktisk del (varighed 2 timer) som vil blive gennemført hos os en eftermiddag fra kl. 15 til kl. 17


Praktisk information
Kurserne afholdes løbende – du kan holde dig orienteret om datoen for det næste kursus på www.daniavet.dk eller på vores FB-side.
Prisen er 1500 kr.
Tilmelding på mail post@daniavet.dk eller på tlf. 86 96 23 00
Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi en faktura. Denne skal være betalt før vi sender adgang til den teoretiske del.

Tilmeldingen er bindende.