Dit besøg hos Dyrlægegruppen Dania | Dyrlægegruppen Dania

Nyfødte

Professionel pleje og støtte til nyfødte hvalpe og killinger

Når nyfødte hvalpe eller killinger er kommet til verden, opstår stor lykkefølelse, men nye bekymringer melder også deres ankomst. Uanset om du tidligere har haft nyfødte killinger eller hvalpe, eller hvis der er tale om dit første kuld, kan mange nye spørgsmål trænge sig på. Hos Dyrlægegruppen Dania er vi specialiserede i diagnosticering og behandling af nyfødte hvalpe eller killinger. Vi rådgiver dig om håndtering og fodring, ligesom vi står klar, hvis der skulle opstå et problem, der kræver hurtig behandling.

Hospitalet i Hinnerup er indrettet til at kunne håndtere nyfødte killinger og hvalpes særlige fysiologiske behov de første leveuger. I petshoppen finder du mærkeerstatning af højeste kvalitet og brugervenligt udstyr til sondefordring, flaskefodring, poppyboost og meget mere.

Når fødslen ikke går som planlagt

Der kan være mange årsager til, at de nyfødte hvalpe eller killinger har brug for ekstra støtte og pleje de første leveuger. En tidlig fødsel eller et opslidende fødselsforløb kan påvirke hvalpenes ve og vel. Hvis de nyfødte kræver intensive behandling efter fødsel eller kejsersnit, råder vi hos Dyrlægegruppen Dania over kuvøse. Her kan nyfødte ligge trygt og varmt ved konstant temperatur, fugtighed og ilttryk, der sikrer de bedste forudsætninger under indlæggelsen.

Vi ved, at dit familiedyr er en del af din familie. Det er derfor vigtigt for os, at både du og din hund eller kat er trygge under hele forløbet. Vi tager os god tid til at besvare eventuelle spørgsmål, der måtte opstå – ingen bekymring er for lille eller for stor.