Aflivning af hund: En rolig og værdig afsked | Dyrlægegruppen Dania

Aflivning af hund

Et sidste farvel i trygge og rolige omgivelser

Aflivning af din hund, som formentlig har været en ven gennem mange år, kan være smertefuldt. Gennem hundens levetid har du fået selskab, loyalitet og mindeværdige oplevelser. Hunden er blevet en del af din familie, og det er naturligt, at beslutningen om det sidste farvel vækker stærke følelser. Alligevel skylder vi dem en værdig afsked.

Der kan være mange årsager til, at aflivning af din hund er den bedste løsning. I mange tilfælde kan du spare hunden for unødige smerter og lidelser under alderssvækkelse eller alvorlig sygdom. Vi ved, at det ikke er en nem beslutning at tage. Derfor står vi altid klar til at tage en snak om din hunds sidste tid.

Aflivning af din hund skal være en tryg oplevelse

Hos Dyrlægegruppen Dania gør vi en dyd ud af at gøre det sidste farvel til en så god og tryg oplevelse som muligt. Derfor tager vi os god til at tale hele forløbet igennem med dig, så du ikke undervejs bliver mødt af ubehagelige overraskelser. Forløbet skal ikke forhastes, og du får den tid, du har brug for, til at tage afsked.

Hunden gives en indsprøjtning, og i løbet af et minut sover den stille ind. Der er ingen smerter forbundet med indsprøjtningen, og du kan holde din hunds pote under hele forløbet, hvis du har lyst.

Hvis du ønsker at få din hund kremeret, er dette en mulighed hos Dansk Dyrekremering.