Urne

Aflivning af kat

Et sidste farvel i trygge og rolige omgivelser

Når tiden er inde til at tage beslutningen om aflivning af sin kat, kan det være utroligt smertefuldt. Katten har formentlig været en trofast ven gennem mange år, men ikke desto mindre kan aflivning være den rigtige beslutning. Din kat har givet dig selskab, loyalitet og minder, og den har været en vigtig del af din familie. Hos Dyrlægegruppen Dania er vi opmærksomme på, hvor svært det kan være at tage afsked med sin kat. Vi mener, at det sidste farvel skal være en værdig og tryg oplevelse.

Der kan være mange grunde til, at aflivning af din kat er det rette valg. Aflivning af din kat kan være den bedste måde at skåne den for unødig smerte og lidelse, hvis den er alderssvækket eller lider af af alvorlig sygdom. Vi forstår, at aflivning af din kat er en følsom og svær beslutning. Derfor er vi altid klar til at tale med dig om din kats sidste tid.

Aflivning af din kat skal være en tryg oplevelse

Hos Dyrlægegruppen Dania er vi opmærksomme på, hvor vigtigt det er, at aflivning af din kat foregår i trygge og rolige omgivelser. Vi tager os tid til at tale med dig om hele forløbet, så du ved, hvad der vil ske, og du ikke bliver overrasket. Vi vil ikke forhaste aflivningen, og du kan tage så meget tid, som du har brug for, til at sige farvel til din kat.

Når tiden er inde, vil din kat blive bedøvet med en indsprøjtning. Inden for et minut vil din kat falde i en dyb søvn og sove stille ind uden smerter. Du kan vælge at holde din kats pote under hele forløbet, hvis du ønsker det.

Hvis du ønsker at få din kat kremeret efter aflivningen, er dette en mulighed hos Dansk Dyrekremering. Vi kan hjælpe dig med at vælge den bedste løsning for dig og din kat.

Vi ved, hvor vigtig din kat har været for dig og din familie, og vi vil gøre alt for at sikre en ordentlig afsked.