Tandbehandling af hund

Tandbehandling hund

Vi holder din hunds tænder sunde gennem hele livet

Tandbehandling af din hund kan have stor betydning for hundens velbefindende. Tandproblemer er ikke forbeholdt mennesker. Din hund kan i løbet af sit liv få tandproblemer, såsom knækkede tænder, tandkødsbetændelse og caries. Tandproblemer kan være smertefulde, og ubehandlet kan de på sigt påvirke din hunds velfærd og sundhed.

Mange af problemerne kan forebygges med god mundhygiejne, herunder daglig tandbørstning, tyggeaktivitet og kosttilskud. Men for de fleste hunde gælder det, at de flere gange i livet får brug for egentlig tandbehandling. Det kan være meget svært at opdage tandproblemer hos din hund. Derfor anbefaler vi, at hundens tænder løbende bliver efterset.

Tandtjek er en fast del af din hunds årlige sundhedstjek. Her foretager vi en grundig undersøgelse af tænder, mundhule og kæbeled, hvor vi både ser og mærker os frem til eventuelle begyndende problemer. Opdages problemerne i tide, er sandsynligheden for succesfuld tandbehandling større.

Moderne tandbehandling af hund

Tandbehandling af hund foregår i fuld narkose på vores moderne tandafdeling. Her råder vi over moderne operationsfaciliteter og specialiserede tandinstrumenter. Vi har høje krav til vores anæstesiprocedure og anvender udelukkende nyeste protokoller. Alt i alt større sikkerhed for dig og din hund.

Efter visse former for tandbehandling af din hund kan der naturligvis være lidt ømhed i munden. Vi tager gerne en snak med dig om forløbet efter en behandling og svarer på eventuelle spørgsmål til foder eller medicin.

Forebyggelse

Hos os er forebyggelse en vigtig del af tandbehandling af din hund. Vi er altid klar til at vejlede dig om, hvordan du bedst passer på din hunds tænder og forebygger fremtidige tandproblemer. Med vores Vetplan er der stor fokus på forebyggelse af sygdomme og problemer hos din hund.

Har din hund symptomer på tandproblemer? Vores kyndige dyrlæger står klar til at tage imod dig og din hund i vores professionelle tandafdeling.