Tandbehandling hos kat: Book tid online | Dyrlægegruppen Dania

Tandbehandling kat

Vi holder din kats tænder sunde gennem hele livet

Tandbehandling af din kat kan have stor betydning for kattens velbefindende. Tandproblemer er ikke forbeholdt mennesker. Din kat kan i løbet af sit liv få tandproblemer, såsom knækkede tænder, tandkødsbetændelse og tandresorptioner. Tandproblemer kan være smertefulde, og ubehandlet kan de på sigt påvirke din kats velfærd og sundhed.

Katte er verdensmestre i at skjule smerte. Et instinkt, der er nyttigt i naturen, men som gør det yderst svært for dig som ejer at opdage eventuelle tandproblemer i tide. Derfor anbefaler vi altid, at din kats tænder kontinuerligt bliver efterset hos dyrlægen.

Tandtjek er en fast del af din kats årlige sundhedstjek. Her tager vi en grundig undersøgelse af tænder, mundhule og kæbeled, hvor vi både ser og mærker os frem til eventuelle begyndende problemer. Opdages problemerne i tide, er sandsynligheden for succesfuld tandbehandling af din kat større.

Moderne tandafdeling og tandbehandling af kat

Undersøgelse og behandling af tænder hos kat foregår i fuld narkose på vores moderne tandafdeling. Her råder vi over moderne operationsfaciliteter og specialiserede tandinstrumenter. Vi har høje krav til vores anæstesiprocedure og anvender udelukkende nyeste protokoller. Alt i alt større sikkerhed for dig og din kat.

Har din kat symptomer på tandproblemer? Vores kyndige dyrlæger står klar til at tage imod dig og din kat i vores professionelle tandafdeling. Vi tager også gerne en snak om forebyggende tandpleje.