Hvem er vi

Stolt fortid – stor fremtid! 

Din lokale dyrlæge i Hinnerup og Hammel | Dyrlægegruppen Dania
Dyrlægegruppen Dania i Hinnerup og Hammel

Dyrlægegruppen Dania A/S er en danskejet, højtspecialiseret dyrlægepraksis.  

Vi er lokalt forankret med moderne hospitalsfaciliteter i Hinnerup og Hammel til medicinsk og kirurgisk behandling af de fleste lidelser hos hunde, katte og andre smådyr. Foruden faciliteter til smådyr består hospitalet i Hammel af en veludstyret hesteafdeling med undersøgelses- og operationsfaciliteter. Derudover har vi udkørende hestepraksis. 

Vi har særlig ekspertise i reproduktion og arbejder lokalt, nationalt og globalt med fertilitetsbehandling af hunde, katte og heste. 

Vi er dyrlæger og veterinærsygeplejersker med mere end 150 års erfaring og en begivenhedsrig historie, der går 120 år tilbage: Fra kvæg, svin og geder til faglig specialisering i heste og smådyr. 

Vi er en del af et vagtsamarbejde og tilbyde behandling til såvel smådyr som heste døgnet rundt. 

Faglig passion og omsorgsgen 

Vi er drevet af en passion for faglig udvikling og et omsorgsgen for dyr. Derfor interesserer og bekymrer vi os for dyr. Det er det, vi kalder for omsorg. Derfor arbejder vi med omsorg, så du føler tryghed og nærvær. 

Samtidig vil vi være rigtig dygtige til alt det, vi gør. Derfor går vi i dybden og søger hele tiden den nyeste viden gennem blandt andet efter- og videreuddannelse, og vi investerer løbende i den nyeste teknologi til at diagnosticering og behandling. Vi henter inspiration og deler også vores indsigt med andre specialiserede dyrlæger og veterinærsygeplejersker fra hele verden. 

Vi er certificeret efter ISO 9001-standarden. Det er din garanti for, at du vælger det bedste for dit dyr. Vi arbejder systematisk og dokumenterer forløbet – med dit dyr i centrum, og vi arbejder målrettet på hver eneste dag at optimere vores kvalitet. 

Fra Frijsenborg til Dania 

Vi blev grundlagt tilbage omkring år 1900 af dyrlæge Jørgensen, der nedsatte sig som praktiserende dyrlæge i Hammel, og efter næsten 100 års udvikling og historie skiftede vi i januar 1996 navn til det seneste: Dyrlægegruppen Frijsenborg. Det navn har vi i juni 2021 ændret til Dyrlægegruppen Dania. 

Årsagen er udviklingen på dyrehospitalerne og i den veterinære branche generelt. Selvom vi er stærkt forankret som de specialiserede og lokale dyrehospitaler i Hinnerup og Hammel, breder vi os stadig mere og mere geografisk.  

Vores hestepraksis har hele Øst- og Midtjylland som arbejdsplads, og med en stigende efterspørgsel inden for reproduktion arbejder vi ikke længere kun lokalt, men hjælper hunde, katte og heste med fertilitetsbehandling i hele Danmark og resten af verden. 

Den udvikling og vores værdier favnes af vores nye navn: Dyrlægegruppen Dania. 

Som den latinske forkortelse for Danmark illustrerer Dania, at vi er danske og danskejede dyrehospitaler baseret på de nordiske værdier som kvalitet, troværdighed, omsorg, uddannelse, lighed og demokrati – værdier, der er en del af vores fælles forståelse og DNA. 

Vores tilgang, engagement og måden at møde dyr og jer som ejere på kan beskrives med et enkelt ord: Omsorg.  

Velkommen til Dyrlægegruppen Dania – stedet med omsorg for dyr og mennesker.