Dyrlæge i Hinnerup og Hammel - Se vores priser | Dyrlægegruppen Dania

Priser

Her finder du den aktuelle prisliste hos Dyrlægegruppen Dania 

Pris og kvalitet hænger sammen – også når det gælder dit kæledyrs helbred og trivsel. Dyrlægegruppen Dania er garant for kvalitet, patientsikkerhed og omsorg for dit kæledyr. Vi vil være de bedste til dét, vi gør. Derfor prioriterer vi løbende i videre- og efteruddannelse af vores dyrlæger og veterinærsygeplejersker, ligesom vi gerne investerer i den nyeste teknologi til diagnosticering og behandling. Det synes vi, at prisen skal afspejle.  

Prislister på smådyr

I Dyrlægegruppen Dania udfører vi en hel række af behandlinger og operationer. Nogle af disse er ret ensartede og dermed mulige at sætte en fast pris på. Eksempler på dette er:

Vaccination m. sundhedseftersyn

  • Sterilisation
  • Kastration
  • Aflivninger

Vi udfører endvidere reproduktionsarbejde med følgende priser – se ovenstående PDF

I andre tilfælde for eksempel ved skadede dyr eller kompliceret sygdom og indlæggelse kan det være vanskeligt på forhånd at fastsætte prisen. Her vil det først kræve en undersøgelse, før dyrlægen kan give et skøn over, hvad et behandlingsforløb kommer til koste.

Prisoverslag

Du er altid meget velkommen til at bede om et skriftligt prisoverslag på behandling i det konkrete tilfælde. To sygdomsforløb er ikke ens, og i tilfælde hvor det drejer sig om længerevarende behandling med indlæggelse, kan det være svært at give en nøjagtig pris. Imidlertid er det vigtigt for os at have en aftale med dig om økonomien, så der ikke opstår ubehagelige overraskelser.

Behandling i vagten

Uden for vores åbningstider tillægges et vagttillæg på dyrlæge honoraret. Der skal medbringes legitimation, og der forventes betaling kontant eller med Dankort.

Prislister på hest

Du er altid velkommen til at ringe for yderligere oplysninger om vores priser. Du kan også altid få et skriftligt overslag på operationer og indlæggelser på hospitalet.

Der findes faste prisrabatter hos Dyrlægegruppen Danias hesteafdeling i Hammel.

Vi har valgt at samle undersøgelser på hospitalet på bestemte dage, hvorved vi kan optimere vores tid og derfor til reduceret pris. Rabatten gælder for følgende og er inklusiv moms, men eksklusiv opstaldning.

Der er desuden altid en besparelse for dig som klient. hvis du kommer med din hest til hospitalet i Hammel, det kan være alt fra vaccinationer, tandraspninger og haltheder. Du sparer kørslen samt får rabat på honoraret.

Du er altid velkommen til at ringe og forhøre om priser. Hvis du samler flere heste, så vi sparer tid og kørsel, er vi ofte villige til at imødekomme med en reduceret pris.