Reproduktion hund

Reproduktion hund

Vi er højtspecialiseret i reproduktion hos hund

Hvert år hjælper Dyrlægegruppen Dania utallige hundeejere og -opdrættere med at realisere drømmen om hvalpe. Vi er en af Danmarks førende eksperter inden for reproduktion hos hund. Gennem en lang årrække har vi opbygget stor ekspertise og erfaring på området. Det er din garanti for behandling på højt internationalt niveau.

Den indledende proces for reproduktion hos hund

Vi har stor viden og erfaring med hele processen for reproduktion hos hund. Vi starter med at vurdere din tæves fysiske og mentale sundhed og tævens overordnede egnethed til avl. På den måde sikrer vi din hunds trivsel bedst muligt.

Har du en hanhund, som du vil bruge til reproduktion, kan vi hjælpe med at teste hundens sædkvalitet. Ligesom med tæven undersøger vi også hanhundens generelle sundhed.

Vi kan også hjælpe med at finde det helt rigtige tidspunkt for parringen. Parringstidspunktet kan have stor betydning for udfaldet af reproduktion hos din hund.

Parring og evaluering

Når parringen har fundet sted, har vi flere forskellige metoder til at undersøge, om tæven er gravid. Vi tilbyder både ultralydsscanning, blodprøvning og røntgenundersøgelse til dette formål. Vi kan tilmed undersøge, hvor mange hvalpe der gemmer sig i tævens bug.

Hvis reproduktion af hund mislykkes gentagne gange kan vi hjælpe med både at identificere problemet og gennemgå de behandlingsmuligheder, der findes i forbindelse med dette.

Køle- og frostsæd

Dyrlægegruppen Dania er en af Danmarks førende eksperter i reproduktion hos hund, og vi håndterer professionel forsendelse af frostsæd til og fra hele verden. Vi hjælper derfor med alt indenfor kølesæd eller frostsæd hos hunde. Vi kan også tilbyde flere forskellige typer af inseminering med frisk sæd, kølesæd eller frostsæd.

Når hvalpene kommer

Når dagen endelig kommer, og hvalpene skal til verden, står vi naturligvis klar med den rådgivning og hjælp, som du og din tæve har brug for – lige fra hjemmefødselsvejledning til indlæggelse og kejsersnit.

Et kuld hvalpe kan være en stor håndfuld. Dyrlægegruppen Dania har naturligvis den fornødne ekspertise og erfaring til at hjælpe dig med at give dine hvalpe de bedst mulige betingelser efter fødslen.