Bliv en del af vores ambitiøse fællesskab

Vi vil være en attraktiv arbejdsplads. Vi ved, at høj medarbejdertilfredshed er nøglen til succes. Vi ønsker at yde den bedste behandling #medomsorg, og det kræver ambitiøse medarbejdere i trivsel. Derfor prioriterer vi kontinuerlig udvikling og opkvalificering af vores medarbejdere. Hos os får du mulighed for at forme din egen karriere efter netop dine faglige interesser, drømme og aspirationer.

Ambition er noget, vi deler – med vores klienter, kolleger og omgivelser. Vi vil blive dygtige til alt, vi gør. Derfor går vi i dybden og søger hele tiden den nyeste viden gennem efter- og videreuddannelse, og vi investerer løbende i den nyeste teknologi til diagnosticering og behandling. Vi henter inspiration og deler også vores indsigt med andre specialiserede dyrlæger og veterinærsygeplejersker fra hele verden. Hos Dyrlægegruppen Dania søger vi hele tiden at rykke grænserne på det veterinære område.  

Som en del af holdet bliver du samtidig en del af en professionel familie. Vores fællestræk er, at vi arbejder #medomsorg for patienter, klienter og kolleger, er ambitiøse, fagligt passionerede og ansvarsbevidste. Vi tror på, at vi skal spille hinanden bedre og løfte i flok. På den måde opnår vi resultater, som vi ellers ikke ville opnå. Vil du også være med på rejsen?

Sig hej til vores medarbejdere

Mød Tina Sørensen

Fagveterinærsygeplejerske i smådyrsanæstesi hos Dyrlægegruppen Dania.

Mød Rikke Nielsen

Receptionist hos Dyrlægegruppen Dania.

Mød Mille Juhl Brødløs

Veterinærsygeplejerske hos Dyrlægegruppen Dania.

Kulturen hos Dyrlægegruppen Dania

Hos Dyrlægegruppen Dania er vi drevet af en fælles passion for dyr. Vi ved, at dyr i dag er en integreret del af familien, og de fortjener at blive behandlet #medomsorg. Derfor arbejder vi hver dag på at forbedre sundhed og trivsel hos dyr. Det gør vi gennem høj faglighed, state of the art udstyr og fællesskab.

Hverdagen hos Dyrlægegruppen Dania er dynamisk og uformel. Det er ingen hemmelighed, at hverdagen i praksis kan være præget af travlhed. Det er vores overbevisning, at vi bedst kommer gennem de travle perioder sammen. Vi løfter i flok. Det betyder, at vi tilbyder vores hjælp, holder den gode tone og bruger den tid, der skal til, for at tale tingene igennem.

Medarbejdertrivsel er med andre ord en prioritet. Derfor arbejder vi strategisk med en trivselsscore hver dag, så vi har en konstant føling med egen og kollegers dagsform. Vi kommunikerer åbent. Her er du garanteret, at dine tanker og følelser bliver taget hånd om med største respekt og ydmyghed.

Nu skal det ikke lyde som om, der ikke er plads til tant og fjas – tværtimod. Det er vores klare overbevisning, at det skal være sjovt at gå på arbejde hver dag. Der er altid plads til grin og dårlige jokes – også på de travle dage.

Et solidt, kollegialt sammenhold er med til at øge medarbejdertrivslen. Derfor faciliterer vi løbende sociale arrangementer – også på tværs af afdelinger. Sommerfesten og julefrokosten er årets sociale højdespringere. Vi prioriterer ligeledes faglige og sociale temaaftener og støtter op om medarbejderdrevne aktiviteter såsom løbeklubber.

Vores hierarki er fladt, og beslutningsvejene korte. Der er med andre ord ikke langt fra idé til handling.