Aflivning af hest: En rolig og værdig afsked | Dyrlægegruppen Dania

Aflivning af hest

Et sidste farvel i trygge og rolige omgivelser

Aflivning af din hest, som formentlig har været en ven gennem mange år, kan være smertefuldt. Gennem hestens levetid har du fået selskab, loyalitet og mindeværdige oplevelser. Hesten er blevet en del af din familie, og det er naturligt, at beslutningen om det sidste farvel vækker stærke følelser. Alligevel skylder vi dem en værdig afsked.

Der kan være mange årsager til, at aflivning af din hest er den bedste løsning. I mange tilfælde kan du spare hesten for unødige smerter og lidelser under alderssvækkelse eller alvorlig sygdom. Vi ved, at det ikke er en nem beslutning at tage. Derfor står vi altid klar til at tage en snak om din hests sidste tid.

Aflivning af din hest skal være en tryg oplevelse

Hos Dyrlægegruppen Dania gør vi en dyd ud af at gøre det sidste farvel til en så god og tryg oplevelse som muligt. Derfor tager vi os god tid til at tale hele forløbet igennem med dig, så du ikke undervejs bliver mødt af ubehagelige overraskelser. Forløbet skal ikke forhastes, og du får den tid, du har brug for, til at tage afsked.

For mange er det overvældende og ubelejligt at tage afsked på egen adresse eller opstaldningssted. Vi har derfor etableret en specialindrettet plads til formålet på hestehospitalet i Hammel. Her kan du tage afsked med din hest i en tryg og rolig atmosfære, og så undgår du at skulle håndtere bortskaffelsen efterfølgende.

Hvis du ønsker at få din hest kremeret, er dette en mulighed hos Dansk Dyrekremering.