Dyrlægegruppen Dania ved Århus søger smådyrsdyrlæge

Kunne du tænke dig et job på en af de bedste arbejdspladser i branchen?

Vi er et af de lidt større dyrehospitaler med flere faglige specialer i huset. Vi lægger vægt på faglig udvikling, har fokus på uddannelse, positivt arbejdsmiljø, ordnede forhold med godt vagtskifte og dygtigt personale.

Hos os får du lov til at videreuddanne dig løbende, og du får et helt team af dygtige og passionerede dyrlæger og veterinærsygeplejersker at arbejde sammen med. Vi arbejder på to afdelinger og har måske branchens bedste arbejdsforhold…

Vi vil gerne finde dig…

Du har enten lige afsluttet din uddannelse og brænder for at dygtiggøre dig indenfor faget – måske har du allerede et særligt interesseområde?

Eller du har været uddannet i en årrække og har lyst til at være et sted, hvor du kan være med til at udvikle klinikken med dine kompetencer.

Du finder stor glæde i at dele din viden med kolleger, samtidig med at du kan kommunikere den til klienterne i et sprog de kan forstå.

Hvis vi siger ’service’ og ’positiv energi’ nikker du på hovedet og tænker selvfølgelig! Det er mig…

Kan du genkende dig selv i hovedparten af ovenstående vil vi gerne høre fra dig snarest.

Det med småt:

Timetal 30-37 timer/uge  med ansættelse hurtigst mulig det vigtigste er dog at du er den rette person. Vi afholder selv artspecifik 16 skiftet vagt med omstilling kl. 23.00 til Århus dyrehospital.

Du skal skrive eller ringe til os!

Vi fortæller meget gerne mere om vores arbejdsplads og viser den gerne frem du kan også se vores lille video her  https://www.youtube.com/watch?v=GGM64bIkPjw

Vi glæder os til at høre fra dig. Ring, skriv eller kom forbi,

kontakt dyrlæge Ditte Heidemann eller dyrlæge Kathrine Kirchhoff 86962300

Ansøgningsfrist; snarest – men ansøgere vil løbende blive kaldt til samtale. Send ansøgning til dir@daniavet.dk