Dyrlægegruppen Dania ved Århus søger smådyrsdyrlæge

Dyrlægegruppen Dania. En dyrlæge der arbejder #medomsorg. Moderne og veludstyret dyrehospital i Hinnerup og Hammel.

Dyrlægegruppen Dania søger en engageret og omsorgsfuld smådyrsdyrlæge til vores team.

Vi er et dedikeret hold af dyrlæger, der er drevet af en passion for faglig udvikling og et omsorgsgen for dyr. Derudover er trivsel og et godt arbejdsmiljø vigtigt for os. Vi sætter en klar forventning til vores ansatte om at være faglig nysgerrige, kundeorienteret, empatisk, lyttende og team orienteret. Vores klinikker er ISO-certificeret, og vi er miljøbevidste i vores daglige praksis. Se mere på Møde en medarbejder

Stillingen:

Vi søger en smådyrsdyrlæge til en stilling på 30-37 timer/uge, og vi er med i vagtskifte med omkringliggende dyrlæger i en 16-skiftet vagt. Vi lægger vægt på dyrlægens personlige egenskaber og evne til at indgå i et team. Erfaring er ønsket, men det faglige kan vi hjælpe med at udvikle hos den rette kandidat.

Arbejdsmiljø:

Vi tilbyder gode faciliteter og arbejdsvilkår samt faglig sparring og oplæring. Du vil være en del af et dynamisk team, hvor motivation, samarbejde og gensidig respekt er i højsædet. Vi har klinik i Hinnerup og Hammel som begge er veludstyret og med gode faciliteter. Hinnerup blev istandsat i 2018/19 og Hammel er på tegnebrættet ved arkitekten og skal total istandsættes i nærmeste fremtid.

I Hammel specialiserer vi os i tænder og I Hinnerup er specialet reproduktion. Vi arbejder på begge afdelinger på højt faglig plan indenfor almen praksis generelt og ønsker meget gerne flere specialiseringer.

Vi tilbyder:

  • Gode faciliteter og arbejdsvilkår
  • Mulighed for personlig og faglig udvikling
  • Gode kollegaer og klienter
  • Et engageret og støttende team
  • ISO-certificering og miljøbevidsthed

Ansøgning:

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Send din ansøgning og CV til dir@daniavet.dk med emnefeltet: “Ansøgning – smådyrsdyrlæge”. Du kan også ringe på tlf. 8696 2300 og spørge efter Kathrine Kirchhoff eller Ditte Heidemann, hvis du ønsker uddybning af stillingen eller en rundvisning i klinikkerne.