Ny Hestevagt

Dyrlægegruppen Dania i Hinnerup og Hammel
Dyrlægegruppen Dania i Hinnerup og Hammel

Østjyske Hestedyrlæger

Østjyske Hestedyrlæger er et samarbejde mellem uafhængige og selvstændige mindre hestepraksis´ udkørende fra Østjylland.

Vores vision i Østjyske hestedyrlæger er et ønsket om til enhver tid på døgnet hele året rundt at give hver enkelt af vores kunder en både nærværende og faglig høj service.

Vi erfaringsudveksler løbende med hinanden og vi hjælper hinanden ved ferier, kursus, sygdom etc på en sådan måde, at den enkelte hesteejer føler sig forstået og hørt og serviceret 24-7.

Som et extra plus så vil vores kunder nu også opleve, at det altid vil være en lokal hestedyrlæge fra Østjylland, som vil besvare telefonen, hvis der er brug for hjælp til et akut udkald uden for normal arbejdstid.

Dyrlægerne i Østjyske Hestedyrlæger var tidligere medlem af Danske Hestedyrlæger, den har vi valgt at træde ud af.

Det at drive et vagtsamarbejde er en service der stilles til rådighed for vores gode faste kunder, en ydelse som ikke længere er en selvfølge for dyrlægepraksis men god gammel kærlighed til dyr og ansvar for den tillid I har til os som dyrlæger. Vi udveksler journaler så kundens daglige dyrlæge er bevidst om at der har været vagtbesøg.

Forhør nærmere i en af nedenstående praksis hvis du ønsker at være dækket af denne vagtservice.

DYRLÆGERNE i Østjyske Hestedyrlæger er for nærværende

Dyrlægegruppen Dania , Telefon 86962300

Dyrlæge Johanne Hvid, Telefon 31320551

Dyrlæge Niels Guus Andersen, Telefon 29114505

Østjyllands Hestepraksis, Telefon 40451161