Dyrlæge nær Hadsten

Din lokale dyrlæge nær hadsten

Din lokale dyrlæge i Hadstenl | Dyrlægegruppen Dania
Dyrlægegruppen Dania i Hinnerup og Hammel

Hos Dyrlægegruppen Dania arbejder vi med omsorg og omtanke for både dig og dit kæledyr.

Vi er placeret i rolige omgivelser i Hinnerup og Hammel, dejligt tæt på byer som Hadsten og Søften i Favrskov Kommune.
Vi har moderne dyrehospitaler i begge byer, og dyreklinikken i Hammel inkluderer en veludstyret hesteafdeling med faciliteter til operationer og undersøgelser. Derudover tilbyder vi en udkørende hestepraksis.

Stor faglig stolthed

Hos Dyrlægegruppen Dania har vi stor faglig stolthed og stræber konstant efter at forbedre os. Vi har særlig ekspertise inden for reproduktion, hvor vi hører til blandt de førende i Europa. Vores arbejde omfatter blandt andet fertilitetsbehandlinger af hunde, katte og heste. Det er faglig udvikling og omsorg for dyr, der motiverer os i dagligdagen, hvilket afspejles på begge vores klinikker.

Vi ønsker at være dygtige til alt, hvad vi gør. Derfor investerer vi betydeligt i teknologi og videreuddannelse og deler aktivt viden med andre specialiserede dyrlæger og veterinærsygeplejersker fra hele verden.

Lokalt fokus på Hinnerup, Hammel, Hadsten og Søften i Favrskov Kommune

Dyrlægegruppen Dania er over 100 år gammel og har en rig historie. Vi blev grundlagt omkring år 1900 som lokal dyrlæge i Hammel. Vores dyrlægepraksis har gennemgået en stor udvikling siden da, inklusiv et navneskifte og en udvidelse til Hinnerup. Vi holder fast i den lokale forankring i Favrskov, men breder os også ud geografisk. Vi prioriterer vores lokale tilstedeværelse i Hinnerup og Hammel samt de nærliggende byer som Hadsten og Søften. Vores store fokus på faglig udvikling betyder dog, at vores arbejdsområde for vores hestepraksis er hele Øst- og Midtjylland, og når det gælder reproduktion, er vi endda til tider uden for Danmarks grænser.

Så hvis du leder efter en dyrlæge i Favrskov Kommune nær Hadsten, hvor omsorg og kvalitet er den absolutte topprioritet, ser vi frem til at byde dig velkommen til Dyrlægegruppen Dania #medomsorg.