Mød Tina Simonsen

En uforudsigelig hverdag i højt tempo

Som hestedyrlæge hos Dyrlægegruppen Dania har Tina en alsidig hverdag, hvor ikke to dage er ens. Nogle dage varetager hun behandling og pleje af de indlagte heste på vores veludstyrede hesteafdeling i Hammel, andre dage tilbringer hun primært på landevejene, når hun besøger kunder i udekørende hestepraksis.

Den varierende hverdag og muligheden for at komme ud og tilbringe tid væk fra klinikkens fire vægge var stærkt medvirkende til, at Tina i 2021 valgte at blive hestedyrlæge hos Dyrlægegruppen Dania. Selv siger hun, at hun var overbevist om, at hun ikke skulle være hestedyrlæge, da hun startede på dyrlægestudiet. Andre vil nok mene, at det lå i kortene, da Tina er stolt ’hestepige’ med tre heste og et føl på vej. Skæbnens vilje eller ej, så er der ingen tvivl om, at Tina har fundet sin hylde.

Tina havde kun været ansat i et år, da hun gik til ledelsen hos Dyrlægegruppen Dania og udtrykte et ønske om at dygtiggøre sig inden for kiropraktik. Hun var ikke ene om at se fordelene ved denne overbygning, og siden 2022 har Tina kunnet bryste sig med titlen veterinærkiropraktor.

Mød Tina Sørensen

Fagveterinærsygeplejerske i smådyrsanæstesi hos Dyrlægegruppen Dania.

Mød Karina Jensen

Fagveterinærsygeplejerske i smådyrsanæstesi hos Dyrlægegruppen Dania.

Mød Rikke Nielsen

Receptionist hos Dyrlægegruppen Dania.