Tandbehandling hos hund: Book tid online | Dyrlægegruppen Dania

Tandbehandling

Vi holder din hunds tænder sunde gennem hele livet

Tandproblemer er ikke forbeholdt mennesker. Din hund kan i løbet af sit liv få tandproblemer, såsom knækkede tænder, tandkødsbetændelse og caries. Tandproblemer kan være smertefulde, og ubehandlet kan de på sigt påvirke din hunds velfærd og sundhed.

Mange af problemerne kan forebygges med god mundhygiejne, herunder daglig tandbørstning, tyggeaktivitet og kosttilskud. Men for de fleste hunde gælder det, at de flere gange i livet får brug for egentlig tandbehandling. Derfor anbefaler vi, at hundens tænder løbende bliver efterset.

Tandtjek er en fast del af din hunds årlige sundhedstjek. Her tager vi en grundig undersøgelse af tænder, mundhule og kæbeled, hvor vi både ser og mærker os frem til eventuelle begyndende problemer. Opdages problemerne i tide, er sandsynligheden for succesfuld behandling større.

Moderne tandafdeling

Undersøgelse og behandling af tænder hos hund foregår i fuld narkose på vores moderne tandafdeling. Her råder vi over moderne operationsfaciliteter og specialiserede tandinstrumenter. Vi har høje krav til vores anæstesiprocedure og anvender udelukkende nyeste protokoller. Alt i alt større sikkerhed for dig og din hund.

Har din hund symptomer på tandproblemer? Vores kyndige dyrlæger står klar til at tage imod dig og din hund i vores professionelle tandafdeling. Vi tager også gerne en snak om forebyggende tandpleje.